Haber

AK Parti’den “İstanbul’un Kayıp Yılları” toplantısı

“İSTANBUL’UN KAYIP YILLARI” konulu toplantıda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Sayın İmamoğlu 4 yılda İBB’yi adeta hizmet dışı bırakıyordu. İstanbullular aksayan ulaşımdan bıktı. İstanbullular da bıktı. sinek istilası ve partizan yönetimleri.”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 4 yıllık Başkanlık döneminin değerlendirildiği ‘İstanbul’un Kayıp Yılları’ toplantısı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Toplantıda AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu birer konuşma yaptı. Açılış konuşmasını Kabaktepe’nin yaptığı toplantı, Göksu’nun görsel, belge ve verilerle hazırladığı sunum ve konuşmasıyla devam etti.

“SÖYLEYECEK KELİMELERİM VE YAPACAK ÇALIŞMALARIM OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kabaktepe, “Kent yaşayan bir organizmadır. Bu kentin yaşamını devam ettirebilmesi için 10, 20, 30 yılı düşünerek hareket etmesi gerekir. bu bakış açısı ne yazık ki İmamoğlu Bey İBB’nin CHP yönetiminin İstanbul’da kalıcı bir eseridir.Ancak merhum Kadir Kadir’in yürüttüğü projelerin bir kısmı guguk siyaseti ve üslubu ile bizlerin de tanım olarak adlandırdığımız. Siyasetin hala yüzde 5’i eksik, yüzde 10’u eksik, özellikle de Kurbağalıdere projesi… Guguk kuşu, devleti göstermesine rağmen Kadir Ağabey’in başlattığını, yüzde 90’ını tamamladığını söylemediği için siyaset olarak tanımlanmayı hak etti. Yüzde 90’ını, yüzde 80’ini, yüzde 70’ini kendisi yapmış ya da kendisi başlatmış gibi sahiplenilmesinin ardından, “CHP’li İBB yönetiminin, Sayın İmamoğlu’nun bu noktada söyleyeceği, yapacağı bir şey kalır mı bilmiyorum” dedi. .

“ADAY OLSA DA OLMAZSA İSTANBUL’UN GELECEĞİNDE OLMAYACAĞINI KONUŞMAK İSTİYORUM” Kabaktepe, “Sayın İmamoğlu’nun son dört yılda yaptığı şekil ve icraatları iki başlık altında topladık. İnceliyoruz. bütün değerli açıklamalarını incelemenizi tavsiye ederiz.Yaptığı açıklamalara dikkat ettiğimizde 4 yılda karşımıza çıkan 2 temel şey var.Birinci dönem cumhurbaşkanlığı adaylığı gezisi ve onun hayali üzerine çalışmalar.Biz buna tutku dönemi diyelim.İkinci dönem cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra kendi partisinin cumhurbaşkanlığına aday olması.Biz buna coşku ve coşku dönemi diyoruz.Kişinin belediye başkan adaylığı kendi görüşü, kendi kararıdır. .Onun için bu sözleri söylemiyorum.Cumhurbaşkanı adayı olabilir veya isteyebilir.Partisinin genel başkan adayı olabilir.Söz ve söz hakkımızı kullanacağımızı her zaman dile getirdik. her platformda seçtiği noktadan fedakarlıkta bulunuyor. Aday olabilirsiniz ama İstanbul’u feda edemezsiniz. Cumhurbaşkanlığına aday olabilirsiniz ama aklınız orada, beyniniz İstanbul’da, aklınız fiziki olarak İstanbul’da, aklınız da adaylıkta ve biz bunu yapmadığımız için bu konuyu vurgulayarak ifade etmek isterim. İstanbul’u bir basamak tahtasına ya da bir ulaşım tahtasına çevirmeyi doğru buluyor. Burada açıklığa kavuşturmak istiyorum. Ben de herkesin bilmesini ve duymasını istiyorum. İstanbul’un geleceği 2024 seçimlerinde partisi İmamoğlu Bey’i aday gösterir mi bilmiyorum. Aday olsun ya da olmasın gelecekte İstanbul’un olmayacağını, bunu gördüğümüzü ve hissettiğimizi belirtmek isterim.”

İŞ VE HİZMET POLİTİKAMIZ ‘MADDE TÜNELİ’ KAPATMAK DEĞİLDİR’ diyen Kabaktepe, “Biz AK Partili belediyeler olarak İstanbul’umuzun ilçelerine hizmet ediyoruz. İstanbullularımızın refahı, ilçelerimizin ve şehrimizin güzellikleri için çalışıyoruz. ve sonuna kadar çalışıyoruz.” AK Parti başta olmak üzere AK Parti ile yönetilen tüm belediyelerde istisnasız yaptığımız iş ve hizmet politikasıdır. Çalışma ve hizmet politikası ‘Malzeme Tüneli’ni kapatmak değil, İstanbul trafiğinin nefes alması için yeni tüneller açmaya gayret etmektir. Yılları aşkın süredir iş ve hizmet politikasını yürütüyorum, ‘Çalışıyoruz, çalışıyoruz’ dedi.

“M. İMAMOĞLU 4 YILDA İBB’Yİ HİZMETTEN ÇIKARDI” Kabaktepe, “İstanbul maalesef 4 yılı kaybetti. İstanbul bu 4 yılda yeni sorunlarla karşılaştı ve karşılaştı. İstanbul’da sadece duraklardaki yürüyen merdivenler çalışır durumda değil. Toplu halde ulaşım çalışamaz hale geldi ve İstanbul neredeyse durma noktasına geldi.İETT otobüs ve metrolarındaki ‘Hizmet Dışı’ arıza levhası artık Büyükşehir Belediyesi’nin girişine taç olarak asılacak vaziyette. İmamoğlu Bey 4 yılda İBB’yi adeta hizmet dışı bıraktı İstanbullular sinek istilasından partizan yönetimlerden bıktı Partizan yönetimin görevden aldığı onbinler yorgun İstanbullular partizan ve ittifak arasındaki paylaşım ve adam alma tarzından bıktı Bu sıkıntı ve sıkıntıları görüp yaşarken İstanbul bir kez daha ehil ellerde, Mart 2024’ü işinin ehli ekiplere ve sadece İstanbul’u düşünen İstanbul aşıklarına bırakmanın tam zamanı diye düşünüyor ve konuşuyoruz.” Basın toplantısı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

İSTANBUL HALKI SEÇİMDE İBB’YE SERTİFİKA GÖSTERMEK İSTEYECEK

Sunum sırasında konuşan Tevfik Göksu, “İstanbul halkı seçimde önce İBB’ye onay belgesi göstermek isteyecektir. Bu nedenle İBB’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapsa daha yeterli olur diye düşünüyorum. halka hesap vermeden kaçmanın hayalini kurmak yerine İstanbul’da halka hesap vermenin hesabı İstanbul’da değişti dediğiniz değişen var mı?AK Parti’nin bıraktıklarını çıkarsanız İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tüm güncel broşür ve kaynaklarından hazır, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne üç cümle olacak Süt dağıttım, kreş yaptım, musluğu açtım, ‘Bu kadar olacak’ dedi. “

mucurajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu