Haber

Akşener 5 Masa Toplantısına katılacak mı? İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu yanıtladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkması ve masaya sert suçlamalar getirmesinin ardından Ankara’da hareketlilik devam ediyor.

İYİ PARTİ KONUŞMACI: AKŞENER’İN TOPLANTIYA KATILMASINI BEKLİYORUZ

Akşener’in aday gösterdiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi’ne sürpriz ziyarette bulundu. Akşener’i ikna ziyareti 20 dakika sürerken, görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Akşener’in toplantıya katılmasını bekliyor ve umuyoruz” dedi.

“MÜZAKERE SÜRECİ YÜRÜTÜLMÜŞ VE BU NOKTAYA GELMİŞTİR”

Zorlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Sayın Genel Başkanımız 2 Mart’ta gerçekleşen toplantının ardından uzlaşma, istişare ve halkın tercihi konusunda daha önce mutabık kaldığımız ilkeli çerçevede bir müzakere süreci yürüttü ve bu noktaya gelindi. Liderimiz, ses doğrultusunda” Milletimizin, milletimizi heyecanlandıracağını düşündüğümüz kuşatıcı, kapsayıcı yeni bir teklifi ve milletimizi bu heyecana sevk edecek yeni bir teklifi, millet ittifakı teklifini oluşturmuştur.

“MÜZAKERE SÜRECİ BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEKTİR”

Belediye Başkanlarımız Genel Başkanlarımızı ziyaret ettiler. Bu ziyaretlerde yetkili ve icracı iki başkan yardımcısı olmak üzere iki belediye başkanımıza 13. Cumhurbaşkanı seçilmesine ilişkin önerilerini iletti. Sayın Genel Başkanımız önümüzdeki birkaç dakika içinde bu teklifleri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na iletecektir. Müzakere süreci bu şekilde devam edecek. Toplantıya katılmasını bekliyor ve umuyoruz. Size tekrar bilgi vereceğiz.”

macka-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu