Haber

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Mustafakemalpaşa’yı Ziyaret Etti

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Mustafakemalpaşa’da bir dizi ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Bozbey, “Başka yerlere akan muslukları kapatacağız. O muslukları çocuklara, gençlere, kadınlara hizmet olarak açacağız.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Adayı Şükrü Erdem, Mustafakemalpaşa’da bir dizi ziyarette bulundu. Muhtar dernekleriyle başlayan program pazarcıların ziyaretiyle devam etti. Daha sonra Mustafakemalpaşa’nın Yavelli, Doğancı, Ayaz ve Taşpınar köylerini ziyaret eden Bozbey, meşalelerle karşılandı. Gittiği her yerde vatandaşlardan büyük ilgi gören Bozbey, Taşpınar Köyü’nde küçük bir miting düzenledi.

Nilüfer’de 20 yıldır yöneticilik yaptığını kaydeden Mustafa Bozbey, “Arkadaşlarımız Nilüfer’in köy olmasa da Taşpınar’a 20 yılda neler yaptığımızı biliyor. Taşpınar’ın ne kadar hizmetten mahrum olduğuna da şahit oluyoruz. Nüfusuna, genç ve çocukların varlığına rağmen mahallemizin nüfusu 2 bin.” “Bugün çocukların oynayabileceği spor salonu olamaz mı? 31 Mart’ta bu haksızlığı yapanlara gerekli cevabı verecek misiniz? Bu çocuklara neden oyun alanları, spor alanları yapmadınız? Altyapısı tamam. tamamlanmadı” dedi.

Bu bölgede üretimin çok iyi olduğunu belirten Bozbey, “Önce çocukların yüzünü güldürmemiz lazım. Kültürel yapı ve spor alanlarıyla önce çocuklar gülecek, sonra büyükler gülecek. Yapacağımız tesiste, Hanımlarımız o binada nişanlarını yapacaklar, törenlerini yapacaklar. Bu sizin hakkınız. Yollar, altyapı yapılacak.” Onu bitireceğiz. Mustafa Bozbey olarak size söz veriyorum. Beni tanıyor musun. Söz verdiğimizde yerine getireceğiz. Hem Taşpınar’da hem de çevre köylerde insanlarımızı mutlu etmek için çaba göstereceğiz. Büyükşehirin diğer yerlerine akan muslukları kapatıp gençlere, çocuklara, kadınlara hizmet olarak açacağız. “Diğer sızdıran muslukları almaya hakkınız var” dedi. -BURSA

inebolu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu