Haber

Edirne Keşan’dan ‘demokrat’ çağrı

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) –Demokrat Parti olarak tüm Keşanlıları partisine katılmaya davet eden Keşan İlçe Başkanı Şaban Balkanlı, daha önce Anavatan Partisi ve Doğru Yol Partisi’nde görev yapmış eski demokratlar ile kendini demokrat hisseden gençleri davet etti. ‘Demokrat Parti’ çatısı altında toplanmak ve birlikte siyaset yapmak.

DEMOKRATİK PARTİ SORUNLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Ülkenin sorunlarını çözecek partinin kendi partisi olduğunu belirten Önder Balkanlı, “Biz demokratlar olarak ülke siyasetini yakından takip ediyoruz. Yapılacak ilk yerel seçimlerde doğru söyleyenleri iktidara getirmeye çalışıyoruz. Çünkü bu ülke bizim, çözüm var, çözüm Kırat, çözüm Demokrat Parti ve onun yetişmiş kadrolarıdır.”

Demokrat Parti’nin Türkiye’nin çimentosu olduğuna değinen Balkanlı, “77 yıllık köklü bir partiyiz. Milletin sesiyiz. Demokrat Parti 1946 ruhunu canlandıracak bir partidir. Türkiye 1946 ile değişecektir.” Demokrat Parti.”

DEVLET KAYNAKLARININ SATIŞI DEVAM EDİYOR

Öte yandan ÖTV, KDV ve iğne ipliğe yapılan zamları da eleştiren Demokrat Parti Keşan İlçe Başkanı Şaban Balkanlı, devletin kaynaklarının satıldığını ve satılmaya devam ettiğini belirterek, “Yani -tasarruf denilen genelge yayınlanıyor ama uyulmuyor, saltanat devam ediyor. Devletimizin, siyasilerimizin de tasarruf yapmasını bekliyoruz. Yönetilemez bir devlet olduğu için olan vatandaşımızın başına geliyor” dedi.

haberdoganhisar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu