Haber

İlhan Palut’a taraftarlardan coşkulu veda

KONYASPOR yönetiminin yollarını ayırdığı teknik direktör İlhan Palut’u taraftarlar coşkulu bir şekilde uğurladı. Taraftarlara beklemediği bir karar olduğunu söyleyerek vedalaşan Palut, “Beklediğim bir konu değildi. Maçımıza hazırlanıyorduk. Saygıyla karşılıyoruz” dedi.

Yeşil-beyazlı kulüp yönetimi, 09 Şubat 2021 tarihinde görevlendirdiği teknik direktör İlhan Palut ile dün öğle saatlerinde yollarını ayırdı. Konyaspor taraftarları, İlhan Palut’u uğurlamak için kulüp binasının önündeki meydana geldi. Kalabalık bir taraftar kitlesiyle buluşan Palut, kulübe geldiği günden itibaren taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Palut, “Geldiğim ilk günden beri desteğinizi gerçekten hissettim. Belki de mesleki görevimiz .

Konyaspor’dan ayrılmayı beklemediğini ve maça hazırlanırken 2. Başkanın gelip durumu bildirdiğini vurgulayan Palut, “Aslında süreç çok basit ilerledi. 2. liderimiz kulübe geldi. kan değişimi herkes için daha yeterli olur.Ben de saygı duydum teşekkür ettim.Bugün geldik hepsiyle vedalaştık.Bazen sürpriz oluyor ama futbolda farklılıklar oluyor.inşallah benim için hayırlısı olur. , grubum ve Konyaspor.Beklediğim bir bahis değildi.Biz maçımıza hazırlanıyorduk.Saygı ile karşılıyoruz.Yürekten söylüyorum Konyaspor “Bizim için hayırlara vesile olur. Hala yeni. İnşallah evime gidip dinleneceğim. Mesleğimizi daha üst noktalara taşıyabileceğimiz, dileklerimizi yerine getirebileceğimiz bir kulüp ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Yeni meslektaşına başarılar dileyen Palut, “Aslında herhangi bir kırgınlığım yok. Sonuçta biri gelecek, biri gidecek. Meslektaşıma başarılar diliyorum.”

Palut daha sonra taraftarlarla vedalaşarak İzmir’deki ikametgahına gitti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu