Yaşam

Kevin Spacey ile tanışan Burak Özçivit’e bir tepki de Tuba Ünsal’dan: Senden ve seninle aynı işi yapmaktan utanıyorum.

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla ünlenen Burak Özçivit, Adelali Binali’nin konuk olarak gittiği Katar’da 14 yaşındayken bir aktörü taciz etmesi başta olmak üzere birçok taciz olayına adı karışan Kevin Spacey ile gündeme gelmişti. . Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündem yaratan Özçivit’e bir tepki de meslektaşı Tuba Ünsal’dan geldi.

“OYUNCUYLA RESİM VERMEK TECAVÜZ DEĞERLENDİRİLDİ”

Özçivit’in Spacey ile görüşmesini Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sert bir şekilde eleştiren Ünsal, “Taciz ve tecavüzden yargılanan, tüm dünyanın parayla karşı karşıya geldiği bir oyuncuyla yan yana poz vermek!” dedi.

KEVIN SPACEY HAKKINDAKİ İDDİALAR NELER?

ABD’li aktör Anthony Rapp, 14 yaşındayken kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği Hollywood yıldızı Kevin Spacey’e dava açtı. Spacey daha önce 2005-2013 ortasında Birleşik Krallık’ta üç erkeğe yönelik cinsel saldırı suçlamalarını reddetmişti ve 2019’da kendisine yöneltilen suistimal ve cinsel saldırı suçlamaları bir Massachusetts mahkemesi tarafından düşürülmüştü. Beş farklı cinsel kabahatten yargılanan Amerikalı aktör Kevin Spacey, Haziran ayında İngiltere’nin başkenti Londra’da hakim karşısına çıktı ve kefaletle koşulsuz serbest bırakıldı.

Katar’da cinsel tacizden yargılanan Kevin Spacey ile görüşen Burak Özçivit’e sosyal medyadan tepkiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu