Yaşam

Metin Akpınar, ‘Bir Ev Bir Kira’ kampanyasına 500 bin TL bağışta bulundu.

Sanat, spor, edebiyat ve siyaset dünyasından birçok ismin katıldığı “Bir Ev Kirala” kampanyası Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Cem Adrian’ın “Ne Ağlıyorsun Zülfü Siyahım” türküsünü İsmail Küçükkaya ve Seda Selek seslendirdi.

TELEFONLAR KİLİTLİ

Dayanışmaya katkıda bulunmak isteyenler 444 40 35 numaralı yayına bağlanmak isterken Lider Soyer, “Dakikada 11 bin 537 arama yapıldığı için telefonlar kilitlendi.”

KILIÇDAROĞLU MAAŞ BAĞIŞLADI

Telefonla görüşülen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bugün 3. kez deprem bölgesine gittim. İnsanlar oraya gidince o acıya tanık olun, milletimizin talep ve acılarını dinleyin, önemini anlıyorlar” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyemize Kira Ev kampanyasına ve ekranlarını bu kampanyaya açan Halk TV’ye Binalar yıkılmış, yıkılmayan evlere risk nedeniyle girilemiyor. Doğrusu bunlara girilmemesi gerekiyor. Kontroller tamamlanana kadar riskli yapılara girilmemesi gerekiyor. Hal böyle olunca bölgede çadır ve konteynır ihtiyacı doğuyor, “Finansal desteğe ihtiyaç var. İllerden geçici olarak ayrılan vatandaşlarımız. İzmir Büyükşehir Belediyemizin bu anlamlı kampanyasına destek olmak için bu kampanyaya maaş bağışlamak istiyorum” dedi.

METİN AKPINAR’DAN 500 BİN TL BAĞIŞ

Hatay’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iki ailenin bir yıllık kirasını eşiyle birlikte karşılayacağını açıkladı. Sanatçı Metin Akpınar da 500 bin TL bağışta bulundu. Usta sanatçı yaptığı bağışla sosyal medyada gündem oldu. Kısa sürede Twitter’da ‘Metin Akpınar’ etiketiyle çok sayıda tweet atıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu