Haber

Sergen Deveci’ye Ne Oldu? Kaza geçiren Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl?

Sergen Deveci, geçtiğimiz Kasım ayında tiyatro ekibiyle turneden dönerken trafik kazası geçirdi. Kazada 3 futbolcu hayatını kaybederken, Deveci ağır yaralanarak kurtarıldı. Ameliyata alınan Sergen Deveci’nin sağlık durumu merak edildi. Peki Sergen Deveci’nin son sağlık durumu nasıl?

Detaylar burada…

“Basic Trouble” adlı tiyatro grubu geçtiğimiz Kasım ayında turneden dönerken trafik kazası geçirdi.

Herkesi derinden etkileyen kazada Burak Topçu, Tolga Güleryüz ve Özgür Karataş hayatını kaybetti. Diğer oyuncular ise yaralı olarak kurtarıldı. Ağır yaralı olarak kurtarılan Sergen Deveci en çok merak edilen isim oldu. Kaldırıldığı hastanede ağır bakıma alınan Sergen Deveci, daha sonra İstanbul’a sevk edildi.

Boynunda ve omuriliğinde kırıklar bulunan Sergen Deveci, ameliyat edilmek üzere uçakla İstanbul’a getirildi. Ameliyatından sonra paylaştığı bu fotoğraf yüreğimize su serpti.

Ameliyatla ilgili açıklama Sergen Deveci’nin doktorundan geldi: ‘Boynunda ve omurgasında kırık var. Kırık nedeniyle ameliyat olmasına karar verildi. Tüm hazırlıklar yapıldı; Onu bir süre önce ziyaret ettim. Keyfi yerinde, şakalar yapıyor. uyacağına inanıyor. prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu hocamız omurga cerrahisinde adından söz ettirmiştir. Yakında ameliyata alınacak. Umarım ameliyat iyi geçer. Bütün dileğimiz onun güzel olması.”

Doktorlar, Deveci’nin uzun süre yürümesinin zor olacağını söylediler. Peki Sergen Deveci’nin son sağlık durumu nasıl?

Sergen Deveci, gördüğü fizik tedavinin ardından hiçbir takviye almadan adımlarını atmaya başladı. Koridorun sonunda kendisini bekleyen doktoruna gerçek yürüyüşünün anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Attığı adımlarla hepimizi mutlu eden Sergen Deveci’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz…

of-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu