Yaşam

Tavırlarıyla Gündem Olan Kezban, Kocası Kadir’in Esra Erol’daki Başka Bir Konuk ile Mesajlaştığını İddia Etti!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yer alan Esra Erol’da çok garip bir olay yaşandı!

Günlerdir süren Kezban ve Kadir dosyasına bir de ihanet eklendi! Kezban, kocası Kadir’in Esra Erol’da başka bir dosya için yer alan Nehir isimli kadın ile mesajlaştığını ve hatta Nehir’in kendisini bununla tehdit ettiğini sav etti!

Gelin neler yaşanmış ayrıntılara birlikte bakalım!

Kadir isimli genç, geçtiğimiz günlerde eşinin kendisini ve ailesini toplumsal medyada tanıştığı ve anne olarak benimsediği bayanlar için terk ettiğini söyleyerek Esra Erol’a başvurdu.

Öz annesi hakkında ‘Gebersin’ diyen ve sosyal medyada tanıştığı olgun kadınlar ile kısa sürede anne kız bağı kurarak duygusal olarak bağlanan Kezban, hem sosyal medyaya hem de Esra Erol’a damgasını vurmuştu.

Daha sonra ise hem tanıştığı bayanlara hem de etrafındakilere ‘Beynimde tümör var, böbreğimde taş var’ diyerek palavra söylediği ortaya çıkan Kezban, tekrar gündeme bomba üzere düşmüştü.

Son olarak yanına gittiği Dilek Hanım’ın bile artık kendisini istemediğini belirttiği Kezban, eşi ve eşinin ailesiyle de artık kalmak istemediğini, canının istemediği hiçbir şeyi yapmak zorunda olmadığını söylemişti.

Daha sonrasında ise eş Kadir, Kezban ve ailesi arasında bir tercih yapması gerektiğini söylemişti.

Kadir ise bugün Kezban’dan vazgeçtiğini, ailesini asla kimseye değişmeyeceğini söylemiş ve kelamından dönmeyeceğinin üstünü çizmişti.

Fakat bugün yayınlanan kısımda Kezban ortaya o denli bir sav attı ki hem Esra Erol, hem stüdyodakiler hem de izleyenler dumur oldu!

Kezban’ın iddialarına göre tam barışmak üzerelerken Kadir’i ve programdaki diğer bir bayanı mesajlaşırken yakalamış!

Bahsi geçen bu bayan ise eşi Ferdi’nin “Eşim beni terk edip ailesinin yanına gitti. Sonra öğrendim ki ailesinin yanından da başka bir adam için kaçmış.” dediği Nehir!

“Kocamın baskısından anneme, annemin baskısından başka birisine kaçmakta çareyi buldum.” diyen Irmak, bir de “Kocam beni aldattı, ben de onu aldattım.” diyerek hepimizi şok etmişti.

Nehir ise yan stüdyodan bu savlara karşılık verdi. Kadir ve Irmak ikilisinin açıklamalarına nazaran Kadir, annesiyle arbede ettiği için Kezban’ın kendisine bir şey yapmasından korkup Nehir’den kendisine yardım etmesini istemiş. Hatta ikili, kendi olayları hakkında birbirlerinden yardım ve akıl alıyorlarmış.

Fakat Kezban “Madem sadece bunu konuştunuz o zaman neden Nehir bana arkada ‘Kadir ile olan mesajlarımı ortaya dökeceğim.’ diyerek tehdit etti?” diye sordu. Irmak bu iddiayı reddederken Kadir ise katiyetle Irmak ile ortalarında bir şey olmadığını söyledi.

Fakat Kezban’ın üstüne basa basa “Neden ben görünce mesajları sildiniz o zaman?” soruları ve “Aralarında bir şey olduğunu düşünüyorum.” demesi üzerine Nehir sinirlenip stüdyodan dışarı çıktı. Kadir ise “Bak, gelecek şimdi görürsün sen.” diyerek Kezban’a reaksiyon gösterdi.

Esra Erol, Kadir ve Nehir’e “Neden numaralarınız birbirinizde var? Madem eşinin kendine bir şey yapmasından korkuyorsun Nehir’den evvel niçin bizimle konuşmadın?” sorusuna ise “Nehir’in numarasını almıştım, Ferdi’nin (Nehir’in eşi) numarası da var bende. Aklıma geldi aradım.” dedi.

Nehir ise “Benim senin kocanla aramda ne olabilir ki?” diyerek kendisini savundu. Bu sırada Esra Erol ise çok yerinde bir soru sordu; “Peki sen gidip Kezban’ın nasıl olduğuna baktın mı? Kezban ile Kadir’in ortasını bulmak istiyorsun ya, söyledin mi Kezban’a ‘Bak eşin seni soruyor, seni merak ediyor.’ diye?” Nehir’in bu iki soruya da yanıtı “Hayır” oldu…

Kezban ise “Kadir bana ‘Barışalım.’ derken bir anda şimdi beni değil ailesini seçeceğini söylüyor. Bundan sonra ne olursa Nehir’den bileceğim.” dedi…

Ayy valla ne diyelim bilemedik, ağzımız açık izledik öylece! Pekala siz bu husus hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu