Ekonomi

Vatandaşlar Tarım Kredi’ye akın etti

Tarım Kredi Kooperatif Marketler, Ramazan ayı başında temel gıda ve saflık başta olmak üzere 900 temel ürünün fiyatını bir ay süreyle sabitleyerek kampanyayı bir ay daha uzatırken, bu durum tüketicilerin bayram alışverişinde yüzünü güldürdü.

Şekerden kolonyaya, baklavadan meyve suyuna tüm ihtiyaçlar Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinden karşılandı. 1 ay daha uzatılan ‘sabit fiyat’ avantajından yararlanan vatandaş, alışveriş sepetini uygun fiyata kaliteli ürünlerle doldurdu. Bayram alışverişi için Zirai Kredi Marketlerine akın eden vatandaşlar, fiyatların sabitlenmesinden memnun.

GÜVENİLİR VE SAĞLIKLI

Ankara’nın Kalecik ilçesinde oturan Nuray Seğmen, “Kalecik’te Tarım Kredi Kooperatif Pazarı yok ama Ankara’ya her gidişimde ilk tercihim oluyor. Çünkü ürünleri hem kaliteli hem de uygun fiyatlı. Ramazan ayı boyunca yapılan fiyat tespiti ile rahat bir şekilde alışveriş yapabildiklerini anlatan “Şeker, kolonya ve meşrubatlarımı Kooperatif Pazarlarından tercih ettim. Ayrıca Kooperatif Pazarları size güvenilir ve sağlıklı yiyecekler sunar. Ayrıca kadın kooperatiflerine de tam destek veriyorlar.”

İNDİRİMLER GEVŞETTİ

Gaziantep’ten Derya Apalak, “Ramazan ayı boyunca alışverişimi Kooperatif pazarlarından da yaptım. Bayramda fiyat tespiti çok rahat oldu. Ramazan boyunca tüm ihtiyaçlarımı karşılayabildim. Şimdi bu kampanyanın uzayacağını duyunca. Bir ay daha bayram alışverişimi yaptım. Evimin temel ihtiyaçlarının yanı sıra bayram için şekerleme, kolonya ve meşrubat aldım. Bu tür indirimler bizi çok rahatlatıyor. Devletimiz bu zor günlerde vatandaşının yanındadır. Kaliteli işlere uygun fiyatlara ulaşabiliyoruz. Bu tür kampanyaların sık sık olmasını istiyorum” dedi.

SEKTÖRÜNE ÖRNEK OLDU

Tarım kredi piyasaları, fiyatların sabitlendiği bir aylık dönemde cirolarını yüzde 25’in üzerinde artırdı. Tarım Kredi, kampanya süresince pazarda sattığı 1.400 ürünün 900’ünde 1 kuruş fiyat artışı yapmadı. Tarım Kredi’nin bu hamlesi sektörde karşılık bulurken, diğer markalar da fiyatlarını sabitledi. Yurt genelinde Kooperatif Market, KoopMini Market ve Koop-Fırın olmak üzere toplam 2.300’den fazla noktada ucuz ürünler tüketicilerle buluştu. Tarım Kredi’nin halihazırda 17 deposu bulunmaktadır. Tarım Kredi, 2023 yılı sonuna kadar 3.000 satış noktasına ulaşmayı hedeflemektedir.

DEVLET VATANDAŞININ YANINDA

Ahmet Kesenci, “Ramazan ayı boyunca tüm ihtiyaçlarımızı Kredi Piyasalarından karşıladık. Fiyatların çok uygun ve kaliteli olduğunu düşünüyorum. Sabit fiyat kampanyası da çok iyi oldu. Bayram alışverişine de gideceğim. Bu zor zamanlarda vatandaşlarını unutmayan devletimize teşekkür ediyorum. Sizin yanınızda olduklarını gösteriyorlar” dedi.
 

KAYNAK: SABAH

kartepe-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu