Yaşam

Yüzyıllık Mucizeler Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Yüzyıllık Mucizeler 7. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

İlk bölümü 23 Mart 2023’te yayınlanan Yüz Yıllık Mucize dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla büyük beğeni topladı. Başrollerini Birkan Sokullu, Ebru Şahin ve Zerrin Tekindor’un paylaştığı dizi her Perşembe ekranlara geliyor. Dizinin son bölümü herkesi hayretler içinde bırakırken, yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı. İşte Yüz Yıl Mucizesi 7. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti…

Star TV’nin OGM Medya imzalı dizisi Yüz Yıllık Mucize, sıra dışı konusu ve yetenekli oyuncu kadrosuyla son zamanların en başarılı yapımları arasında yer alıyor.

Her perşembe yeni bölümüyle ekranlara gelen dizinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Yüz Yıl Mucizesi 7. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

Dizinin son bölümünde Süreyya, Fikir’e ilk kez tokat atıyor ve Marvel, Kemal’le tekneye biniyor. Ancak bir süre sonra sorularına cevap bulmak için evine döner.

Cem, Kemal’i Merak’tan ve tüm aileden uzak tutmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kemal herkesi korumak için konağa yerleşmeye karar verir.

Turgut, konakta Kemal’e yazılmış bir mektup bulur ve bunu dedesinin yazdığını öğrenir. Gerçeği öğrenince Büyük’ün kafası karışır.

Dizinin yeni bölümünde Süreyya, Kemal’in dedesinin yazdığı mektubu okur ve kafasındaki taşlar yerine düşer.

Kemal ise tüm hayatı ve gerçeklerle ilgili kafası karışan şaşkına anlatarak kalbine ulaşmaya çalışır.

Kemal, gerçekleri öğrendikten sonra Şahane’nin ondan uzaklaşacağından korkarken yüreğine söz geçiremez.

İşte Yüz Yıllık Mucizeler 7. Bölüm Fragmanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu