Haber

Astrologlar Özgür Özel’in Başkanlığını Yorumladı: Geleceğin Başkanı Olacak mı?

CHP’nin 38. Kurultayı’nda 2. yarış sonunda Kemal Kılıçdaroğlu’nu geride bırakarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni genel başkanı Özgür Özel seçildi. Astrologlar Özel’in başkanlığını geleceğe dair kehanetlerle birlikte yorumladılar. Özel’e ‘Gelecekteki ilk Cumhurbaşkanımız olacak’ diyenler oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı’nda Özgür Özel, partinin yeni Genel Başkanını belirlemek için yapılan seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nu geride bıraktı. Özel ikinci yarışı 812’ye karşı 536 oy farkla kazandı.

Bu sonuç CHP’nin liderliğinde bir değişikliğe işaret ediyor. Bu seçimleri “Değişenler” adlı grup kazandı. Bu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kongrede mağlup olması anlamına geliyor. Kılıçdaroğlu, uzun süren liderliği boyunca birçok seçimi kazanmasına rağmen bu kez Özel’in karşısına çıkamadı.

Özgür Özel’in genel başkanlığa atanması partide yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Özel’in liderliğinde partinin hangi yöne doğru ilerleyeceği ve Türkiye siyaset sahnesinde nasıl bir rol oynayacağı merak konusu.

Astrologlar bu önemli değişimi mevcut harita üzerinden yorumlayarak geleceğe yönelik tahminlerini açıkladılar. İlk yorumlara göre Özel’in başkanlığı Türkiye açısından önemli bir adım olacak gibi görünüyor.

21 Eylül’de doğan Özgür Özel, Başak burcudur. Ülkemizin kaderinin belirleneceği buradan bellidir…

Astrolog Hilal Saraç’ın açıklamasına göre Türkiye’nin Kuzey Ay Düğümü Başak burcunda…

??

Ülkemizin 100. yaşını kutlamasının hemen ardından değişen CHP yönetimi altında dizginleri bir Başak eline aldı.

Ülkemizin Kuzey Ay Düğümü (NAD) Başak burcu, Güney Ay Düğümü (GAD) ise Balık burcudur. Şu anda Balık burcunda bir Başkanımız var. Recep Tayyip Erdoğan 26 Şubat’ta doğan Balık burcudur.

KAD, astrolojide “ulaşılması gereken nokta” olarak tanımlanır. GAD “kaçınılması gereken tutum ve duygulardır.”

Bu noktada astrologlara göre ülkenin kaderini belirleyecek yeni bir dönüm noktasındayız. Ve zamanla Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı halkın gönlünü kazanabilir.

Öte yandan son Cumhurbaşkanlığı seçiminde astrologların sıklıkla “İleride genç ve dinamik bir aday bizi bekliyor” dedikleri de unutulmadı.

Saraç’ın 6 Haziran tarihli tweeti??

O dönemde herkes “Sinan Oğan mı?” diye sordu ama cevap bu olmadı.

Astrolog Saraç bu sözleri hatırlatarak, “Özgür Özel olabilir” dedi.

??

Astrolog Ayşen Tok, 2021’deki tutulmalardan bu yana “Yeni bir lider doğuyor” dediğini hatırlatarak, sözleriyle Özel’i kastettiğini hatırlattı.

Tok, “Bu isim önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde parlayacak ve çok konuşulacak!” söz konusu.

Cumhurbaşkanlığı döneminde çeşitli hilelere maruz kalacağını ve arkadaşlarının onu sırtından bıçaklayacağını söyledi.

mutkihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu