Teknoloji

PUBG: Battlegrounds Epic Games Store’a Geliyor

Kraftontarafından yapılan duyuru ile PUBG: Savaş Alanları, bu hafta içinde Epic Games Mağazası da yayınlanacak. Mağazaya özel tanıtımın da müjdelendiği gelişmenin detayları haberimizde.

2017 yılında PC için çıkan, geçen yılın Temmuz ayında ücretsiz modele geçiş yapan ve Ağustos ayında ismini PUBG: Battlegrounds olarak değiştiren Battle Royale oyunu, çıkışının ardından Steam mağazasında rekorlar kırmıştı. 2018 yılının sonunda ise konsol kullanıcılarının beğenisine sunulmuştu. Türünü bilinir hale getiren PUBG: Battlegrounds, şimdi de Epic Games Store kullanıcıları ile buluşmaya hazırlanıyor. Resmi açıklama şöyle:

PUBG: Battlegrounds Epic Games Store’a Ne Zaman Geliyor?

KRAFTON, Inc. PUBG: BATTLEGROUNDS, küresel çevrimiçi oyun platformu Epic Games Store’da yayınlanacağını duyurdu. Oyuncular oyunu Epic Games Store’dan 8 Aralık 13:00 CET’de oynamaya başlayabilirler. Oyun, canlı sunucu bakımı sona erdikten sonra resmi çıkışından önce mağaza sayfasından indirilebilir.

Erken erişimden oynaması ücretsiz bir modele kadar, PUBG: BATTLEGROUNDS sürekli olarak farklı oyun geçmişine sahip her oyuncuyu PC ve konsol platformlarında tavuk yemeği kazanmaya teşvik etti. Şimdi, Epic Games Store’a PUBG: BATTLEGROUNDS’un eklenmesiyle KRAFTON, oyuncuların bağlantı kurması ve gruplar oluşturması için başka bir seçenek sunuyor. Epic Games Store üzerinden oyun oynayan bireyler, Steam’de mevcut olanlarla bire bir hizmetlere erişebilecek. Ayrıca, her iki platformdaki oyuncular da Crossplay üzerinden oynayabilir.

Epic Game Store Promosyonu

Oyuncular, oyunun Epic Games Store’da çıkışını kutlamak için çeşitli oyun içi kozmetik öğeleri içeren ücretsiz bir DLC olan PUBG Founder’s Pack’i 6 Aralık ortasında 06:00 (CET) ile 5 Ocak 06:06 arasında mağazadan alabilirler. :00 (CET).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu