Haber

Adalet Bakanı Bozdağ, AK Parti Nevşehir İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu: (2)

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Şunu çok net söylüyorum. Türkiye’nin cumhurbaşkanını The Economist’in manşetinin değil, Türk milletinin sandığa atacağı manşetin belirleyeceğini tüm dünyaya söylüyorum.” dedim.

Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Nevşehir İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Bozdağ, milletin emirlerine uyacaklarını, birlikte iktidara geleceklerini ve bu ülkeyi milletle birlikte yöneteceklerini söyledi. ulus.

AK Parti’nin uzun vesayet yönetimlerinden sonra milletiyle iktidara geldiğini hatırlatan Bozdağ, 20 yıldır milletin dünya görüşünün ve iradesinin iktidar olduğuna dikkat çekti.

Bu nedenle Ankara’da bu gücü korumak için her türlü mücadeleyi ortaya koyduklarını söyleyen Bozdağ, şöyle devam etti:

“Geçmişte buradan oy alıp Ankara’ya gidiyorlar. Koalisyon kurup verilen sözleri unutuyorlar. Sonra dönüp neden yapmadınız deyince ‘Koalisyon var ben’ diyorlar. yapamam.’ Ya da ‘Burada öyle dedim ama Ankara’da işler farklıydı’. Herkesin bahanesi hazır “İş Nevşehir’deki gibi değil. Benim bildiklerimi bir bilseydiniz.” Onlara bildiklerini anlatın. Onurunu canı kadar bilen bir hükümet var. ‘Cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz.’ ‘367’ dediler. ‘Seçeceğiz elhamdülillah’ dediler. Sokakları terörize ettiler. Mısır’daki gibi ülkemizi kaosa sürükleyip darbe ile yıkmak istediler.’ ‘Milletin emanetini paylaşmayız, gücü paylaşmayız’ dedik. Geçtik mi dedik, geçmedik elhamdülillah.”

“Her seferinde seçime müdahale ettiler, etmeye çalıştılar”

Bu ülkenin bir bölgesinde isyan çıkarmak ve siper terörü ile insanları birbirine kırdırmak istediklerini hatırlatan Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bölge halkı da geçmesine izin vermedi, aziz Türk milleti de geçmesine izin vermedi. O teröristleri de, dizginlerini tutanları da onların kazdığı siperlere gömdük. FETÖ’nün yargıdaki ne kadar uzantısı var.” ve devlette de teröristler, diğer terör örgütleriyle iltisakları, iltisakları ve üyelik ilişkileri bulunanlar vardır.” Varsa devletten çıkardık. 15 Temmuz ihanetine, FETÖ’nün darbe girişimine karşı aziz milletimizle birlikte mücadele ettik. Demokrasimizden, milli irademizden, hukukun üstünlüğümüzden taviz vermedik. Demokrasi için büyük çaba sarf ettik. O gün çok net söylersem bu çabayı gösterenler Türk milleti değil. İngiliz, Amerikan veya Fransız halkı bu çabanın öncüsü olsaydı, milleti ölümü için meydanlara çağırır ve ‘Milletin gücünün üstünde bir güç tanımıyorum’ derdi. Emin olun bize Nobel verilmedi, uluslararası ya da ulusal devlet nişanı olmayacak diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan değil, demokrasi mücadelesi veren Türk milleti iken, o zaman başka bir Avrupa olayıydı. Demokrasi için emek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan görmezden geldiler ama biz “Onların gözüne sokmaya devam edeceğiz. Her seferinde seçime müdahale ettiler, etmeye çalıştılar. Biz yapmadık.” bırak geçsinler.”

“Sen değil de babaların gelirse Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkamazlar”

Demokrasiye ve milli iradeye hükmeden kadronun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kurmayları olduğunu vurgulayan Bozdağ, The Economist’in Cumhurbaşkanı’na diktatör iftirası attığını söyledi.

Sadece kendisinin değil Türkiye’deki liderlerin de bu iftirayı tekrarladığını anlatan Bozdağ, şunları kaydetti:

“Aynı iftirayı merhum Menderes’e de yaptılar. Rahmetli Necmettin Erbakan hocamıza da aynı iftirayı yaptılar. Merhum Turgut Özal’a da aynı iftirayı yaptılar. Kime yapmadılar? Bir diktatörün iftirasını bunlara mal etmekten çekinmediler. onun gibi düşünmeyen herkese buradan bir kez daha söylüyorum Türkiye seçimlerini manipüle etmek için Reuters ‘Kalem tutup konuşabilen yetenekli Türk gençleri arıyoruz.’ Neden Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek için birlik kuruyor.Sizler değil babalarınız gelse de Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkamazlar.Türkiye seçimleri sadece Türkiye’de faaliyet gösteren terör örgütlerini değil, teröristleri, işbirlikçilerini de öne çıkardı. uluslararası güçler ama bütün büyük devletler.Hepsi rahatsız, tetikte.Amerikalılara Biden’ı daha seçilmeden nasıl devirmeyi planladığını anlatarak oy istiyorlar.Macron bu kadar efendim, öteki bu kadar. Şimdi de gazeteleri ve sosyal medya hesapları ile Türk seçmenini kandırmak ve yönlendirmek için iftiralar yağdırmaya başladılar.”

Bozdağ, bir yanda FETÖ’cü teröristlerin, bir yanda PKK’lı teröristlerin, diğer yanda başka ülkelerin istihbarat teşkilatlarının, bunlara bilerek ve bilmeyerek hayranlık duyanların ve Türkiye’yi kuşatmak isteyenlerin olduğuna dikkat çekti. Bakan Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Buradan çok net söylüyorum. Tüm dünyaya söylüyorum ki Türkiye’nin cumhurbaşkanını The Economist’in manşeti değil, Türk milletinin sandığa atacağı manşet belirler. Türkiye’nin cumhurbaşkanı oradakiler değil. Londra, Washington, Berlin, Paris ama Paris’tekiler Nevşehir halkı seçecek 81 ilimizde yaşayan aziz Türk vatandaşlarını Hala görmeyenlere, duymayanlara bir kez daha duyuralım. Bilmeyenler bilsinler bir kez daha görsünler sebebini gurbetteki yabancıların gözünde aramayın güç nevşehirlilerin yürekten oylarından geçer ama geçmez Avrupa’dan, Amerika’dan, oradan buradan izin alarak geçer.Kılıçdaroğlu Bey ABD’ye gitti, Londra’ya gitti, Berlin’e gitti, gezdi.Nereden geldiğini bilmiyoruz.Ne aldığını bilmiyoruz. ‘Ben de bilmiyorum ama’ Hamburger yedim.’ “Ne kadar inandırıcı olduğunu bilmiyoruz. Kayıp saatlerde ne yaptı? Bunu da bilmiyoruz. Onun için bu millet, Londra’da, Paris’te, Berlin’de, Washington’da güç isteyenlere gücün ‘i’sini bile vermez.”

(sürecek)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu